ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Edox

18 προϊόντα

Από το 1949, το SENZIO Belibasakis αποτελεί κορυφαίο προορισμό για ρολόγια και κοσμήματα, προσφέροντας μια αξεπέραστη εμπειρία στους λάτρεις της ωρολογοποιίας. Στην μοναδική συλλογή μας, δεσπόζουν τα Edox ρολόγια, ρολόγια συνώνυμα της ελβετικής ακρίβειας, της διαχρονικής κομψότητας και της απαράμιλλης ποιότητας.

Edox ρολόγια

Ποιότητα και αξιοπιστία

  • Τα Edox ρολόγια φημίζονται για την άψογη ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας υλικά, όπως ατσάλι, κρύσταλλο και αδιάβροχα υλικά.
  • Κάθε Edox ρολόι υποβάλλεται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας για να διασφαλιστεί η άψογη λειτουργία και η μακροζωία του.

Εξυπηρέτηση και εγγύηση

  • Στο SENZIO Belibasakis, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστη εξυπηρέτηση και εγγύηση.
  • Η έμπειρη ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο Edox ρολόι για εσάς και να σας προσφέρει συμβουλές για τη σωστή φροντίδα και συντήρησή του.

Ανακαλύψτε τα Edox ρολόγια στο SENZIO Belibasakis

Είτε ψάχνετε για ένα κλασικό ρολόι που θα σας συντροφεύει για μια ζωή, είτε για ένα μοντέρνο ρολόι που θα αναδείξει το στυλ σας, στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε το τέλειο Edox ρολόι για εσάς.

Edox ρολόγια γυναικεία από το SENZIO Belibasakis

Στην εκλεπτυσμένη συλλογή μας, δεσπόζουν τα Edox ρολόγια γυναικεία, συνώνυμα της κομψότητας και της ακρίβειας.

Ένα αριστούργημα για κάθε γυναίκα

Κάθε Edox ρολόι για γυναίκες αποτελεί έργο τέχνης, με περίτεχνα σκαλισμένα καντράν, πολυτελή υλικά και άψογη κατασκευή. Από κλασικά σχέδια που αντανακλούν διαχρονική κομψότητα, έως μοντέρνες τάσεις που ταιριάζουν στο σύγχρονο lifestyle, η συλλογή μας καλύπτει κάθε γούστο και περίσταση.

Ανακαλύψτε ρολόγια Edox γυναικεία που θα σας συνοδεύουν σε κάθε στιγμή, όπως:

  • Les Classiques: Μία συλλογή που υμνεί την κομψότητα και την απλότητα, με διαχρονικά σχέδια και κλασικές γραμμές.
  • Delfina: Μοντέρνα ρολόγια με παιχνιδιάρικο στυλ, ιδανικά για γυναίκες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά.
  • Skymaster: Αθλητικά ρολόγια με δυναμική σχεδίαση, για γυναίκες που αναζητούν στιλ και λειτουργικότητα.
  • Είτε ψάχνετε για ένα ρολόι για καθημερινή χρήση, είτε για μια ξεχωριστή περίσταση, στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε το τέλειο Edox ρολόι που θα αναδείξει την προσωπικότητά σας.

Και φυσικά Edox ρολόγια ανδρικά σε περιμένουν στη συλλογή μας

Για τους άνδρες που αναζητούν ένα ρολόι που συνδυάζει στιλ και λειτουργικότητα, τα Edox ρολόγια ανδρικά αποτελούν την ιδανική επιλογή.

Δύναμη και ακρίβεια στον καρπό σας

Τα Edox ρολόγια ανδρικά ξεχωρίζουν για τον δυναμικό τους σχεδιασμό και την απαράμιλλη ακρίβεια των ελβετικών μηχανισμών τους.
Η συλλογή μας περιλαμβάνει μοντέλα για κάθε άντρα, όπως:

  • Chronograph Heritage: Μια συλλογή εμπνευσμένη από την πλούσια ιστορία της Edox στην κατασκευή χρονογράφων, ιδανική για τους λάτρεις των κλασικών και κομψών σχεδίων.
  • Professional 1960: Ρολόγια καταδυτικών με υψηλή αδιαβροχοποίηση και ελβετική μηχανική ακρίβεια, σχεδιασμένα για άνδρες που αναζητούν περιπέτεια.
  • Offshore 1700: Αθλητικά ρολόγια με δυναμική σχεδίαση και προηγμένα χαρακτηριστικά, για άνδρες με ενεργό τρόπο ζωής.

Είτε είστε λάτρης του κλασικού στυλ, είτε αναζητάτε ένα ρολόι για τις θαλάσσιες περιπέτειες σας, ή ακόμα και για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, υπάρχει ένα Edox ρολόι ανδρικό φτιαγμένο για εσάς.

Άριστη ποιότητα και μακροζωία

Τα Edox ρολόγια ανδρικά κατασκευάζονται με γνώμονα την άριστη ποιότητα και τη μακροζωία. Χρησιμοποιούνται υλικά όπως ανοξείδωτο ατσάλι, κρύσταλλο ανθεκτικό στις γρατσουνιές και αξιόπιστα ελβετικά μηχανήματα. Κάθε ρολόι υποβάλλεται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας για να διασφαλιστεί η άψογη λειτουργία του για πολλά χρόνια.

Ανακάλυψε Edox ρολόγια σε εκπληκτικές τιμές στο SENZIO Belibasakis

Στο SENZIO Belibasakis, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά ρολόγια σε προσιτές τιμές. Γι' αυτό, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την εκπληκτική μας συλλογή Edox ρολογιών σε τιμές που θα σας εκπλήξουν.

Είτε ψάχνετε για ένα ρολόι για τον εαυτό σας, είτε για ένα ιδιαίτερο δώρο, στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε το τέλειο Edox ρολόι για κάθε περίσταση. Στο 

Edox ρολόγια και πολλά άλλα αγαπημένα brands για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει

Εκτός από τα Edox ρολόγια, στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ρολόγια από κορυφαία brands όπως Michael Kors ρολόγια, Tissot ρολόγια, Seiko, ρολόγια Swatch, Tommy Hilfiger, ρολόγια Breeze, Citizen ρολόγια, Guess ρολόγια και πολλά άλλα.

Στο SENZIO Belibasakis αγαπάμε τα ρολόγια όπως κι εσείς γι’ αυτό και φροντίζουμε να προμηθευόμαστε πάντα τα καλύτερα και πιο μοντέρνα κομμάτια, και φυσικά σε τιμές για κάθε πορτοφόλι.
Επισκεφθείτε το κατάστημά μας ή το e-shop μας και αφήστε τους έμπειρους πωλητές μας να σας βοηθήσουν να βρείτε το ρολόι ή το κόσμημα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και στο στυλ σας.

Λίγα λόγια για τα ρολόγια Edox

Όλα ξεκίνησαν με μια πραγματική ιστορία αγάπης το 1884

Ο Christian Ruefli-Flury, ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και ρομαντικός ωρολογοποιός "Maître-Horloger" από το Grenchen της Ελβετίας, φτιάχνει ένα ρολόι τσέπης για τα 25α γενέθλια της αγαπημένης του συζύγου Pauline. Εντυπωσιασμένη από αυτό το εξαίσιο δώρο, πείθει τον σύζυγό της να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία ωρολογοποιίας στο Biel, μια πόλη διάσημη για τους άρτια εκπαιδευμένους ωρολογοποιούς της.

Εδώ και 140 χρόνια, η Edox φαντάζεται, παράγει και διανέμει ρολόγια ελβετικής κατασκευής και συναρμολόγησης στο χέρι. Το εργοστάσιο με έδρα το Les Genevez λειτουργεί με έμπειρους Ελβετούς ωρολογοποιούς και σύγχρονο εξοπλισμό, σεβόμενο την παράδοση και την τεχνογνωσία των προγόνων του.

Συναρμολογημένο από κορυφαίους κατασκευαστές ρολογιών, σχεδιασμένο για πρωταθλητές: για περισσότερα από 140 χρόνια, τα ρολόγια Edox συνδυάζουν την απόλυτη ακρίβεια με έξυπνες λύσεις – ακόμα και για τις πιο απαιτητικές δραστηριότητες: είτε είναι πάνω, είτε κάτω από την επιφάνεια του νερού, στον αιώνιο πάγο ή ακόμα και στο λαμπερό άμμος της ερήμου, οποιοδήποτε όργανο χρονισμού από την Edox που φέρει το θρυλικό λογότυπο της κλεψύδρας θα ικανοποιήσει ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του.

Δείτε περισσότερα
Edox
Προϊόντα / σελίδα
Νέο Προτεινόμενο
1525.00 price.perUnitTitle
Limited Edition Νέο Προτεινόμενο
1995.00 price.perUnitTitle
Νέο Προτεινόμενο
1890.00 price.perUnitTitle
Limited Edition Νέο Προτεινόμενο
1490.00 price.perUnitTitle
Νέο Προτεινόμενο
1950.00 price.perUnitTitle
Νέο Προτεινόμενο
1250.00 price.perUnitTitle
Νέο Προτεινόμενο
1690.00 price.perUnitTitle