ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Fortis

12 προϊόντα

Από το 1912, η Fortis αποτελεί ελβετικό σημείο αναφοράς στην ωρολογοποιία, φημίζεται για τα ρολόγια υψηλής ποιότητας, ακρίβειας και διαχρονικού στυλ. Στο SENZIO Belibasakis, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο των Fortis ρολογιών, όπου κάθε μοντέλο ανταποκρίνεται σε μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Fortis ρολόγια

Ποιότητα και ακρίβεια
Τα Fortis ρολόγια κατασκευάζονται με άριστα υλικά, όπως ανοξείδωτο ατσάλι 316L, κρύσταλλο ανθεκτικό στις γρατσουνιές και αξιόπιστα ελβετικά μηχανήματα. Κάθε ρολόι υποβάλλεται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας για να διασφαλιστεί η άψογη λειτουργία του για πολλά χρόνια.

Διαχρονικό στυλ
Η Fortis προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ρολογιών για άνδρες και γυναίκες, καλύπτοντας κάθε στυλ και περίσταση. Από κλασικά ρολόγια που αντανακλούν διαχρονική κομψότητα, έως μοντέρνα ρολόγια με παιχνιδιάρικο στυλ, η Fortis έχει το τέλειο ρολόι για εσάς.

Ανακαλύψτε τον κόσμο των Fortis ρολογιών σήμερα
Μην περιμένετε άλλο! Επισκεφθείτε το κατάστημά μας ή το e-shop μας και αφήστε τον κόσμο των Fortis ρολογιών να σας μαγέψει. Επιλέξτε το ρολόι που θα σας συντροφεύει στις καθημερινές σας δραστηριότητες, στις επαγγελματικές σας επιτυχίες, και στις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής σας. Με ένα Fortis ρολόι στον καρπό σας, ο χρόνος γίνεται σύμμαχός σας και η κάθε στιγμή αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Fortis ρολόγια για κάθε προτίμηση

Η συλλογή Fortis στο SENZIO Belibasakis περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία ρολογιών για άνδρες και γυναίκες, καλύπτοντας κάθε στυλ και περίσταση. Είτε ψάχνετε για ένα κλασικό ρολόι που θα σας συντροφεύει για μια ζωή, είτε για ένα μοντέρνο ρολόι που θα αναδείξει το στυλ σας, η Fortis έχει το τέλειο ρολόι για εσάς.

Ανακαλύψτε συλλογές όπως

  • Flieger: Ρολόγια εμπνευσμένα από την αεροπορική παράδοση της Fortis, με κλασικό σχεδιασμό και υψηλή λειτουργικότητα.
  • Spacemaster: Ρολόγια με κοσμική αύρα, ιδανικά για λάτρεις της αστρονομίας και της εξερεύνησης.
  • B-42 Stratos: Ρολόγια καταδυτικών υψηλής αντοχής, ιδανικά για λάτρεις της περιπέτειας και των υποβρύχιων εξερευνήσεων.
  • Cosmonaut: Ρολόγια εμπνευσμένα από τα διαστημικά ταξίδια, με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή τεχνολογία.

Ένα Fortis ρολόι μπορεί να σε συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ

Με ένα Fortis ρολόι στον καρπό σας, μπορείτε να νιώθετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση σε κάθε στιγμή της ημέρας. Η ακρίβεια των ελβετικών μηχανισμών και η άψογη κατασκευή, σε συνδυασμό με τον διαχρονικό σχεδιασμό, καθιστούν τα Fortis ρολόγια ιδανικά για κάθε περίσταση.

Φορέστε το Fortis ρολόι σας στη δουλειά, στις κοινωνικές σας εξόδους, ή ακόμα και στις πιο ακραίες περιπέτειές σας. Η Fortis είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, προσφέροντας αξεπέραστη ποιότητα και αξιοπιστία.

Ακόμα και οι καταδύσεις μπορούν να γίνουν παρέα μα τα Fortis ρολόγια

Για τους λάτρεις της θάλασσας και των καταδύσεων, η Fortis έχει δημιουργήσει μια σειρά από ρολόγια ειδικά σχεδιασμένα για τις υποβρύχιες εξερευνήσεις. Τα Fortis B-42 Stratos ρολόγια φέρουν την υπογραφή της ελβετικής τεχνογνωσίας, εξασφαλίζοντας υψηλή αδιαβροχοποίηση, αντοχή στις πιέσεις και άψογη λειτουργία σε βάθος.

Επιλέξτε ένα Fortis B-42 Stratos ρολόι και βυθιστείτε στα μυστικά της θάλασσας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, έχοντας στον καρπό σας έναν αξιόπιστο σύντροφο σε κάθε σας περιπέτεια.

Ανακάλυψε Fortis ρολόγια σε εκπληκτικές τιμές στο SENZIO Belibasakis

Στο SENZIO Belibasakis, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά ρολόγια σε προσιτές τιμές. Γι' αυτό, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την εκπληκτική συλλογή Fortis ρολογιών σε τιμές που θα σας εκπλήξουν.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας ή το e-shop μας και αφήστε τους έμπειρους πωλητές μας να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το τέλειο Fortis ρολόι που ταιριάζει στις ανάγκες και το στυλ σας. Είτε είστε λάτρεις του κλασικού στυλ, είτε αναζητάτε ένα μοντέρνο ρολόι με προηγμένη τεχνολογία, η Fortis έχει τη λύση για εσάς.

Επενδύστε σε ένα ρολόι που θα σας συντροφεύει για πάντα:

Τα Fortis ρολόγια δεν είναι απλά αξεσουάρ, αλλά επενδύσεις που διαρκούν μια ζωή. Η άριστη ποιότητα κατασκευής, η ελβετική ακρίβεια και ο διαχρονικός σχεδιασμός, εξασφαλίζουν ότι το Fortis ρολόι σας θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια.

Fortis ρολόγια αλλά και πολλά άλλα αγαπημένα brands σε περιμένουν για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει

Εκτός από τα Fortis ρολόγια, στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ρολόγια από κορυφαία brands όπως Michael Kors ρολόγια, Tissot ρολόγια, Seiko, ρολόγια Swatch, Tommy Hilfiger, ρολόγια Breeze, Citizen ρολόγια, Guess ρολόγια και πολλά άλλα.

Στο SENZIO Belibasakis αγαπάμε τα ρολόγια όπως κι εσείς γι’ αυτό και φροντίζουμε να προμηθευόμαστε πάντα τα καλύτερα και πιο μοντέρνα κομμάτια, και φυσικά σε τιμές για κάθε πορτοφόλι.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας ή το e-shop μας και αφήστε τους έμπειρους πωλητές μας να σας βοηθήσουν να βρείτε το ρολόι ή το κόσμημα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και στο στυλ σας.

Λίγα λόγια για τα ρολόγια Fortis

Fortis, επαναπροσδιορισμένη.
Στη Fortis, διοχετεύεται απαράμιλλη αφοσίωση στη δημιουργία του απόλυτου ρολογιού-εργαλείου. Εύρωστη. Πρωτότυπη. Επαναπροσδιορίστηκε. Περισσότερο από χρησιμότητα, η Fortis προσφέρει πολυτέλεια που ενσωματώνεται άψογα στη ζωή σας. Ως ανεξάρτητη, οικογενειακή μάρκα, χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα υλικά, δοκιμασμένα στα άκρα του διαστήματος για την καθημερινή σας αξιοπιστία.

Αυτή είναι η Fortis. Ρολόι-εργαλείο. Επαναπροσδιορισμένη.

Δείτε περισσότερα
Fortis
Προϊόντα / σελίδα
Νέο Προτεινόμενο
4950.00 price.perUnitTitle
Νέο Προτεινόμενο
4600.00 price.perUnitTitle
Νέο Προτεινόμενο
5100.00 price.perUnitTitle